Nosto-ovet Lapualla ja Seinäjoella

Ota yhteyttä

Meiltä saat nyt Optimal-sarjan nosto-ovet Lapuan, Kauhavan, Seinäjoen ja koko Etelä-Pohjanmaan alueelle. Nosto-ovet valmistetaan täsmälleen toiveidesi ja kohteesi mittojen mukaan. Saat siis optimaalisen nosto-oven, joka istuu tarpeisiisi täydellisesti. Erilaisia kevennys- ja ovikiskoratkaisuja löytyy monia. Oviaukon päällä oleva, pieni 80 mm tilakaan ei ole ongelma. Tätä varten on kehitetty Superlow-nostomekanismi, joka kääntyy ylätilassa jopa 80 mm. Korkeanosto, pystynosto, vinonosto, käyntiovi tai ikkunarivi – kaikki on mahdollista Optimal-nosto-ovella!

Tee tilaus

Suunnitellaan yhdessä

Kutsu meidät käymään kiinteistössäsi ja suunnitellaan yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopiva nosto-ovi. Vuosien toimimisen aikana olemme asentaneet nosto-ovia kaikkein haastavimpiinkin kohteisiin. Toteutamme kaikki palvelumme yksilöllisesti ja kaikki kohteesi erikoistarpeet huomioon ottaen.

Laatuvalmistusta Euroopasta

Nosto-ovet tehdään ainoastaan Euroopasta hankituista komponenteista ja kaikki osat ja mekanismit ovat tarkoin valittuja. Lamellit valmistutetaan Belgiassa Euroopan nykyaikaisimmalla tehtaalla. Niiden pintamateriaalina on polttomaalattu ja sinkitty 0,55 mm teräspelti ja eristeenä todella laadukas, freonivapaa ja suulakepuhallettu uretaanivaahto. Lamellin U-arvo on aivan omassa luokassaan, 0,54 W/(m²K).


Lamellien saumoissa käytetään patentoitua freezlock-ponttirakennetta, jossa kaikki kylmäsillat on katkaistu. Samaisia ykkösluokan jousia, kiskoja, rullapyöriä, saranoita sekä muita mekanismeja käytetään myös vaativissa teollisuuden 24/7 käytössä olevissa kohteissa.

Nosto-ovet haluamallasi värillä tai pinnoituksella

Mallistossa on yli 200 värivaihtoehtoa. Saat Optimal-nosto-oven haluamallasi RAL-värikartan värillä tai pinnoituksella.

  • Paneelityypit: S, M, V, W ja kasetti.
  • Värit: vakioväriemme taitettu valkoinen, tumman ruskea ja tumman harmaa, lisäksi valittavana kaikki RAL-värikartan värit.
  • Pintakuviot: sileä ja kuvioitu.
Logo Lametek.