Öljypolttimen huolto- ja asennustyöt mm. Seinäjoella, Lapualla ja Kauhavalla

Ota yhteyttä

Öljypolttimien huolto- ja asennustiimimme palvelevat laajalti Etelä-Pohjanmaan alueella mm. Lapuan, Kauhavan ja Seinäjoen alueella. Huollamme kaikenlaisten kohteiden öljypolttimot kuntoon, aina omakotitaloista, rivi- ja kerrostaloihin sekä liiketiloista kuivaajiin. Kaikki tarvittavat huollot teemme aina kohtuuhintaan. Samoin erilaiset asennustyöt sujuvat ammattitaidolla. Käytämme huolloissamme ja asennuksissamme aina korkealaatuisia osia ja laitteita. Olipa kyseessä suuttimen vaihto, tai hieman työläämpi reissu, ota yhteyttä!  

Tilaa huolto

Miten usein öljypoltin olisi hyvä huoltaa?

Säännöllinen huolto kannattaa tässäkin. Öljypoltin olisi hyvä huoltaa suunnilleen joka vuosi. Tämä kannattaa, sillä huollon ansiosta voit säästää mukavasti öljyä. Samoin kovallakin pakkasella poltin palaa häiriöttä, eli juuri silloin kun homman tulee toimia moitteettomasti.


Vinkkimme arkeen: Käytäthän öljypolttimessa aina siihen sopivaa öljyä. Kannattaa tarkistaa, että öljyä on aina riittävä määrä, ja se on viskositeetiltaan sopiva.  

Huom! Meiltä myös viljankuivureiden öljypolttimien asennukset ja korjaukset

Meiltä saat apua myös hektisimpään hetkeen. Teemme maatalouspuolella kuivaajan polttimien huoltoja nopeallakin tahdilla. 


Meillä on myös päivystyspalvelu (klo 6-22), jonka apuun voit luottaa kiperässä tilanteessa.

Teemme monipuolisesti:

  • Öljypoltinhuollot
  • Öljypoltinkorjaukset
  • Öljypoltin asennukset
  • Kattilahuoneiden saneeraukset

Ota yhteyttä – meiltä saat hyvää avaimet käteen -palvelua.