Remontti

Remontti kuin remontti laatutyönä – Lapua, Kauhava, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Ammattitaitoinen remonttimies taitaa muutostyön jos toisenkin. Kodissa voidaan antaa kyytiä vanhoille pinnoille ja jokaiselle tilalle keittiöstä kylpyhuoneeseen sekä saunaan. Uudet pinnat ja tilaratkaisut tekevät ihmeitä – vanhasta tulee hetkessä uutta, kestävää ja kaunista. Tilaa meiltä remontti Lapuan, Kauhavan, Seinäjoen tai muun Etelä-Pohjanmaan alueelle. Pintaremontit, kuten maalaukset, tapetoinnit ja muut sisustusremontit ovat päätoimialaamme.

Sinunkin Nikkarisi on remonttimiehesi 

Hyvin tehty remontti vaatii taitoa, silmää ja asiantuntemusta. Osaava remonttimies näkee heti tilan mahdollisuudet ja tuntee erilaisten materiaalien käytön. Tärkein elementti on kuitenkin asiakkaan toive ja tarve, josta jokainen projekti lähtee. 

Olemme sinun asiallasi kaikissa remonttitehtävissä. Kerro meille, mitä tarvitset, niin jutellaan lisää toteutuksesta. Meiltä saat myös suunnitteluapua, jos omat ideat eivät tahdo kantaa pitkälle.

Pystymme luomaan mitä persoonallisimpia kokonaisuuksia ja erikoisia yksityiskohtia – mitä mielikuvituksessasi syntyykään! Toiveidesi remontti on vain yhteydenoton päässä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää »