Meiltä myös nosto-ovet

Yksilöllinen nosto-ovimallisto mittatilauksena – Lapua, Kauhava, Seinäjoki, Etelä-Pohjanmaa

Meiltä saat nyt Optimal-sarjan nosto-ovet Lapuan, Kauhavan, Seinäjoen ja koko Etelä-Pohjanmaan alueelle. Nosto-ovet valmistetaan täsmälleen toiveidesi ja kohteesi mittojen mukaan. Saat siis optimaalisen nosto-oven, joka istuu tarpeisiisi täydellisesti.

Erilaisia kevennys- ja ovikiskoratkaisuja löytyy monia. Oviaukon päällä oleva, pieni 80 mm tilakaan ei ole ongelma. Tätä varten on kehitetty Superlow-nostomekanismi, joka kääntyy ylätilassa jopa 80 mm. Korkeanosto, pystynosto, vinonosto, käyntiovi tai ikkunarivi – kaikki on mahdollista Optimal nosto-ovella! 

Laatuvalmistusta Euroopasta

Nosto-ovet tehdään ainoastaan Euroopasta hankituista komponenteista, osat ja mekanismit ovat tarkoin valittuja. Lamellit valmistutetaan Belgiassa Euroopan nykyaikasimmalla tehtaalla. Niiden pintamateriaalina on polttomaalattu sinkitty 0,55 mm teräspelti ja eristeenä todella laadukas, freonivapaa suulakepuhallettu uretaanivaahto. Lamellin U-arvo on aivan omassa luokassaan, 0,54 W/(m²K).

Lamellien saumoissa käytetään patentoitua freezlock-ponttirakennetta, jossa kaikki kylmäsillat on katkaistu. Samaisia ykkösluokan jousia, kiskoja, rullapyöriä, saranoita sekä muita mekanismeja käytetään myös vaativissa teollisuuden 24/7 käytössä olevissa kohteissa.

Nosto-ovet haluamallasi värillä tai pinnoituksella

Mallistossa on yli 200 värivaihtoehtoa. Saat Optimal-nosto-oven haluamallasi Ral-värikartan värillä tai pinnoituksella. 

  • Paneelityypit: S, M, V, W ja kasetti.
  • Värit: vakioväriemme taitettu valkoinen, tumman ruskea ja tumman harmaa, lisäksi valittavana kaikki RAL-värikartan värit.
  • Pintakuviot: sileä ja kuvioitu.

Ota yhteyttä, kerromme lisää!