Remontit sekä uudisrakentajan laatutyöt Lapualla ja Seinäjoella

Ota yhteyttä

Ammattitaitoinen remonttimies ja uudisrakentaja taitaa muutostyöt ja uuden rakentamisen. Kodissa voidaan antaa kyytiä vanhoille pinnoille ja jokaiselle tilalle keittiöstä kylpyhuoneeseen sekä saunaan. Talot voidaan rakentaa alusta lähtien aina viimeisiin silauksiin asti. Uudet pinnat ja tilaratkaisut tekevät ihmeitä – vanhasta tulee hetkessä uutta, kestävää ja kaunista. Tilaa meiltä remontit ja uudisrakentamisen palvelut Lapuan, Kauhavan, Seinäjoen tai muun Etelä-Pohjanmaan alueella. Pintaremontit, kuten maalaukset, tapetoinnit ja muut sisustusremontit ovat päätoimialaamme.

Pyydä tarjous

Sinunkin Nikkarisi on remonttimiehesi

Hyvin tehty remontti vaatii taitoa, silmää ja asiantuntemusta. Osaava remonttimies näkee heti tilan mahdollisuudet ja tuntee erilaisten materiaalien käytön. Tärkeimmät elementit ovat kuitenkin asiakkaan toiveet ja tarpeet, joista jokainen projektimme lähtee.

Olemme sinun asiallasi kaikissa remonttitehtävissä. Kerro meille, mitä tarvitset, niin jutellaan lisää toteutuksesta. Meiltä saat myös suunnitteluapua, jos omat ideasi eivät tahdo kantaa pitkälle.

Pystymme luomaan mitä persoonallisimpia kokonaisuuksia ja erikoisia yksityiskohtia – mitä mielikuvituksessasi syntyykään! Toiveidesi remontti on vain yhteydenoton päässä.

Kylpyhuone- ja saunaremontti

Haluaisitko uuden laatoituksen kylpyhuoneeseen? Olisiko aika vaihtaa kalusteita nykyaikaisempiin ja lisätä samalla säilytystilaa? Miltä saunan kunto näyttää? Nikkarimme tarttuvat toimeen, kun kylpyhuone tai sauna on pienenkin muutostyön tarpeessa! Teemme saunaremontti- ja kylpyhuoneremonttitöitä Lapuan, Kauhavan, Seinäjoen sekä muun Etelä-Pohjanmaan alueella. Luomme fiksuja tilaratkaisuja, parempia toiminnallisuuksia ja kauniimpia kokonaisuuksia – makusi mukaisilla materiaaleilla ja toteutuksella tietysti.

Saat kylpyhuone- ja saunaremonttiin

  • Uudet laatoitukset
  • Kaikki kalusteasennukset
  • Lauteet, kiukaat ja paneelit
  • Valaistuksen, joka on riittävä ja tunnelmallinen
  • Uuden, tehokkaamman kiukaan
  • Sekä kaiken muun, mitä toivot.

Pintaremontti

Pintaremontti lattiasta kattoon – meiltä onnistuu! Kauniit tapetit, tuore maalipinta ja vaikkapa uusi laminaatti ovat kodin piristysruiske sekä tunnelmanluoja. Remontti on sen kokoinen kuin sinä haluat. Voimme uusia kaikki pinnat tai hoitaa vain yksittäisen työn. Toteutamme remontit Lapuan, Kauhavan, Seinäjoen sekä muun Etelä-Pohjanmaan alueella sekä tarvittaessa kauempanakin.


Sinun toiveesi ja mieltymyksesi ohjaavat työtämme. Kerro meille, millainen remontti on mielessäsi, me tuomme mukaan oman asiantuntemuksemme ja ideamme. Otamme kopin koko työstä ja hoidamme kaiken materiaalihankinnoista alkaen viimeiseenkin siveltimenvetoon. Saat laatua sekä kestävää ja kaunista jälkeä!

Tee tilaus

Sisustusratkaisut

Kotisi kuvastaa sinua ja tyyliäsi. Kun haluat persoonasi näkyvän sisustuksessa, soita meille, niin toteutamme toiveidesi sisustusratkaisut! Nikkareiltamme onnistuvat kaikki pintatyöt tehosteseinien maalauksista tapetointeihin, laatoituksiin sekä moniin muihin tehtäviin. Vaihtoehtoja on monia siinä missä makujakin. Valitse mieleisesi värit, muodot ja materiaalit, ja me hoidamme toteutuksen.

Kutsu meidät käymään

Suunnittelusta alkaen

Onko sinulla idea, mutta tarvitset apua sen jalostamiseen? Me autamme viemään visiosi loppuun. Tunnemme materiaalien kirjon, erilaiset käyttötavat ja tilojen mahdollisuudet. Hyvä suunnittelu ja laadukas toteutus johtavat onnistuneeseen lopputulokseen, johon voit varmasti olla tyytyväinen. Ota yhteyttä, niin jutellaan toiveistasi ja luodaan yhdessä sisustusratkaisut, joilla kodistasi saadaan entistä viihtyisämpi.

Uudisrakentaminen

Sinunkin Nikkarisi on uudisrakentamisen moniosaaja. Meiltä onnistuvat kaikki uudisrakentamisen ratkaisut, joita tontillesi tarvitset. Omakotitalot, autotallit, varastot, kesämökit ja muut rakennukset tehdään osaavan joukon voimin suunnittelusta käyttövalmiiseen kuntoon. Jos siis uudisrakentaminen on suunnitelmissasi, pyydä meitä kumppaniksi Lapuan, Kauhavan, Seinäjoen tai muun Etelä-Pohjanmaan alueelle.

Meiltä myös nosto-ovet

Helppoa asiointia sinun eduksesi

Tarjoamme asiakkaillemme avaimet käteen -palvelua. Teemme ilmaisen arviointikäynnin pohjalta tarjouksen, jonka hyväksyttyäsi otamme ohjat käsiimme. Hoidamme kaiken, mitä työ vaatii pohjasta piippuun. Asioiminen kanssamme ei voisi käydä helpommin!

Pidämme sinut ajan tasalla kaikesta rakentamiseen liittyvästä. Näin tiedät, mitä työmaalla tapahtuu ja voit seurata urakan valmistumista. Laadukas lopputulos syntyy huolellisella mutta ripeällä työllä.

Ota yhteyttä hyvissä ajoin, kun vasta suunnittelet uudisrakentamista! Näin voimme olla apunasi ja luotettavana uudisrakentajanasi jo urakan ensimetreiltä lähtien.

Soita jo tänään ja tilaa palvelu Seinäjoen ja lähikuntien alueella!