Talot, autotallit & hallit

Talorakentamisen ammattilaiset palveluksessasi Etelä-Pohjanmaan alueella

Tontti vailla talontekijää? Puuttuuko pihasta autokatos, talli tai muu rakennelma? Uudisrakentamisen ammattilaisina olemme palveluksessasi!

Rakennamme unelmiesi omakotitalon fiksuilla ratkaisuilla alusta loppuun. Hoidamme suunnittelutyön sekä kaiken tarvittavan perustuksista savupiippuun, jolla kodista tulee käyttövalmis, kaunis kokonaisuus. Pystytämme myös autotallit, katokset, varastot ja muut piharakennukset kestävällä kädenjäljellä.

Kustannustehokasta rakentamista 

Meiltä saat apua kaikkeen, mitä rakentaminen vaatii. Huolellinen suunnittelu takaa, että työ kulkee sujuvasti aikataulussaan ja vältytään ikäviltä yllätyksiltä. Ammattilaisen käsissä työ pysyy sille suunnitellussa budjetissa ja urakka valmistuu asiakkaan toiveiden mukaisesti. 

Nosto-ovet

Optimal-sarjan nosto-ovet valmistetaan juuri sinun toiveidesi ja mittojesi mukaisesti. Saat optimaalisen nosto-oven tarpeisiisi. Erilaisia kevennys- ja ovikiskoratkaisuja on useita. Jos oviaukon päällä ei ole tilaa kuin 80 mm, sekään ei ole ongelma. Olemme kehitelleet superlow-nostomekanismin, joka kääntyy jopa 80 mm ylätilassa. Vinonosto, korkeanosto, pystynosto, käyntiovi, ikkunarivi – kaikki on mahdollista, kun valintasi on Optimal nosto-ovi.

Nosto-ovet valmistetaan täysin Euroopasta hankituista komponenteista. Jokainen osa ja mekanismi on tarkkaan valittu. Optimal-sarjan lamellit valmistutetaan Euroopan nykyaikasimmalla tehtaalla Belgiassa. Lamelleissa on pintamateriaalina polttomaalattu sinkitty 0,55 mm teräspelti ja eristeenä erittäin laadukas ja freonivapaa suulakepuhallettu uretaanivaahto. Lamellin U-arvo onkin aivan omaa luokkaansa, eli 0,54 W/(m²K). Lamellien saumoissa käytämme patentoitua freezlock-ponttirakennetta, jossa kaikki kylmäsillat on katkaistu. Samoja huippulaadun kiskoja, jousia, rullapyöriä, saranoita ja muita mekanismeja käytämme myös vaativissa teollisuuden 24/7 käytössä olevissa kohteissa. Myös värivaihtoehtoja tässä mallistossa on yli 200. Saat oman Optimal-sarjan nosto-oven haluamallasi Ral-värikartan värillä tai haluamallasi pinnoituksella. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Paneelityypit: S, M, V, W ja kasetti
Värit: Vakioväriemme taitettu valkoinen, tumman ruskean ja tumman harmaa lisäksi valittavissa ovat kaikki RAL-värikartan värit.
Pintakuviot: sileä ja kuvioitu

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! »